Szakterületek

A legfőbb szakterületeink
a teljesség igénye nélkül

Agrárjog


Ügyvédi Irodánk számos mezőgazdasági vállalkozás képviseletét látja el az ország legkülönbözőbb pontjain, az agárjog legkülönbözőbb kérdéseiben/ügyeiben, emiatt igen nagy gyakorlatunk és jártasságunk van ezen a területen.

Az agrárjog területén sem hétköznapi, sem jogi értelemben véve nincsenek sablonos helyzetek / ügyek, ezért ezekben az ügyekben olyan szaktudásra van szükség, még egy ügyvéd esetében is, aki ezzel alapvetően foglalkozik, és a gyakorlatban alkalmazza a vonatkozó jogszabályokat.


Tovább

Üzletviteli tanácsadás


A nyertes támogatáshoz való hozzájutás komplexebb tudást, ismeretet és nagyon sok odafigyelést és időt igényel. A támogatási összeghez valóban hozzá is jusson a nyertes pályázaton túl még több kötelezettséget és feltételt kell teljesítenie.

Irodánk nem egyszerűen pályázatírást vállal, hanem komplett üzletviteli tanácsadás végez, amely három részből tevődik össze.


Tovább

Közbeszerzés


Irodánk nagy gyakorlattal rendelkezik a közbeszerzési törvény hatálya alá tartozó beszerzési eljárások lebonyolításában, amellyel összefüggésben az alábbi feladatok ellátását vállaljuk: Tanácsadás - Közbeszerzési eljárások teljes körű lebonyolítása - Hivatalos közbeszerzési tanácsadói feladatok ellátása -  Pályázatokhoz kapcsolódó közbeszerzési eljárások teljes körű bonyolítása


Tovább ...

Ingatlanjog és polgári képviselet


Irodánk ügyfelet képvisel lakás- és nem lakás céljára szolgáló ingatlanokkal, de leginkább termőföldekkel kapcsolatos ügyekben. Ügyfeleink ingatlan ügyeihez teljes jogi tanácsadást nyújtunk.

Gazdasági élettel összefüggő vitás ügyeket is képviselünk - ügyfeleink jogos érdekeit polgári per útján érvényesítjük az ország bármely bírósága előtt.


Tovább ...